Driftstopp! Just nu går det inte att logga in i appen pga tekniska problem. Vi arbetar på att lösa det så fort som möjligt!

Det finns flera fördelar med att använda digital tvättstugebokning istället för bokning med tvättkolvar eller papperskalendrar. Här är några goda skäl till att använda digital tvättstugebokning:

 1. Effektivitet
  Digital tvättstugebokning gör det enklare att boka tvättid och se tillgänglighet omedelbart. Detta minskar risken för dubbelbokningar och sparar tid för både boende som bokar tvättider och de som ansvarar för tvättstugan.

 2. Tillgänglighet
  Med digital bokning kan du boka tvättstugan när som helst, dygnet runt, från din dator, smartphone eller surfplatta. Detta är praktiskt och gör att man kan boka tvättid på jobbet, bussen eller direkt från soffan. Slipp springa till tvättstugan för att se lediga tider eller boka.

 3. Notifikationer
  Med vår app kan ni skicka meddelande om tvättstuga t.ex. om något är trasigt eller någon slarvat med städningen. Boende kan även ställa sig i kö på upptagna tider och få ett meddelande om tiden blir ledig.

 4. Felanmälan
  Trasig maskiner kan felanmälas direkt i appen och meddelande skickas med e-post till fastighetsansvarig.
  Eftersom det är enklare att felanmäla i appen jämfört med telefonsamtal eller e-post, så ökar sannolikheten att trasiga maskiner felanmäls.

 5. Hantering
  Som fastighetsägare eller styrelse får ni enklast möjliga hantering. När nya boende flyttar in markerar ni detta i systemet och kan skriva ut en lapp med instruktioner som ni lämnar till den boende. Med den unika lägenhetskoden skapar den boende sedan själv ett konto. 

 6. Fler lediga tvättpass
  Eftersom det är enklare att avboka frigörs även tider som annars hade stått kvar som bokade. Ni slipper även problemet tvättkolvar glöms kvar och därmed blockerar tider.

 7. Mindre administration
  Ni slipper all hantering med tvättkolvar, exempelvis att de försvinner vid flytt, nycklar förloras eller att lägenhetsnummer ej syns.
  Ifall ni idag använder papperskalender för bokning så är det något som ni slipper köpa in årligen och byta ut.

 8. Enkelt införande
  Ett bokningssystem som är helt baserat på app eller att man bokar via dator förenklar införande. Ni behöver bara dela ut papperslappar till de boende med deras lägenhetskod vid lansering, lappar som ni får färdigutskrivna av oss. Slipp kostnader och planering för att dra el och nätverk till en fysisk bokningstavla. Vårt system använder ingen fysisk hårdvara som ni måste installera eller som kan gå sönder.

 9. Lägre kostnad
  Eftersom vårt system är helt baserat på en app och webbsida, blir priset även lägre. I majoriteten av fastigheter har alla boende tillgång till smarttelefon eller dator. Vi tar ingen installationsavgift och lämnar även 1 års pengarna-tillbaka-garanti.

Sammanfattningsvis ökar digital tvättstugebokning effektiviteten, tillgängligheten och smidigheten när det gäller att boka och använda tvättstugor. Höj boendestandarden med bokning via app och skapa nöjdare boenden.

Gratis Boka Tvättid app